logo
Zoeken:

In de maanden februari, maart en april wil ik op maandagavonden weer een teken- en schildercursus geven in het schoolgebouw van Bogerman aan de Walperterwei in Wommels. Ik wil graag een cursus van 10 avonden aanbieden waarin de onderdelen stilleventekenen, portrettekenen en fantasietekenen event. illustreren aan de orde komen.
Deze cursus gaat € 110,00 kosten. Hierbij is papier en materiaal in begrepen. Er zijn op dit moment vijf cursisten. Voor een cursus heb ik er minimaal 7 nodig. Reacties graag voor 21 januari a.s.. Dan kunnen we de cursus in de eerste week van februari starten.

Het kan zijn dat we nog een middag gaan landschapschilderen in april of mei op zaterdagmiddag. Voor deze workshop kan men zich apart inschrijven.  Deze workshop kost € 25,00. Men kan zich opgeven via E-mail: paulenlieskool@hetnet.nl of telefonisch via nummer: 0515 - 333022 begin_of_the_skype_highlighting              0515 - 333022      end_of_the_skype_highlighting.

 
37 jaar geleden als havoscholier serieus met het tekenen en schilderen begonnen. Hier bezig in de Amsterdamse drinkwaterleiding duinen. Een gebied met grillige bomen.  

Reacties op deze site lees ik graag via mijn mail: kopa@bogerman.nl